Over ons

Eureva is een distributeur van hoogwaardige zorghulpmiddelen voor mensen met een functiebeperking, mobiliteitsprobleem of een zorgbehoefte. Met een breed assortiment van exclusieve merken bieden we een lange-termijn partnerschap. Hierbij werken we nauw samen, om uw klanten op de beste manier van dienst te zijn. 

Eureva levert niet direct aan eindgebruikers maar aan dealers. Wij zijn gevestigd in Helmond alwaar wij ook onze voorraad houden, hiervandaan bedienen wij dagelijks onze klanten. Service en flexibiliteit vormen samen met kwaliteit de eenheid die ons maakt tot wat we zijn; een servicegerichte kennispartner voor een uniek assortiment en hoogwaardige dienstverlening. Ons team bestaat uit betrokken mensen met veel ervaring en een passie voor de klanten in de hulpmiddelenbranche.

Eureva is onderdeel van Medux en vormt als distributeur een belangrijke schakel tussen verschillende leveranciers en de labels van Medux. Medux omvat organisaties die gespecialiseerd zijn in levering en beheer van zorghulpmiddelen voor zorgorganisaties en particulieren. Gezamenlijk kunnen wij over de gehele extramurale en intramurale keten met u meedenken. Dit kan gaan om duurzame, kosteneffici├źnte oplossingen, de strategische invulling van het zorghulpmiddelenassortiment, maar ook om praktische adviezen.

Contact gegevens

Adres

Eureva
Gerstdijk 2 (ind.nr 9012)
5704 RG Helmond

Contact

Tel: 088-10 20 200
Mail: info@eureva.nl

Wil je dat wij contact met jou opnemen?

Vul dan onderstaand contactformulier in.