Wij distribueren hoogwaardige zorghulpmiddelen voor mensen met een functiebeperking, mobiliteitsprobleem of een zorgbehoefte.

Hermann Bock GmbH

Bock is wereldwijd de toonaangevende specialist voor hoogwaardige, configureerbare verpleegbedden en het gehele ontwikkel-, productie- en gebruiksproces. Als Duitse fabrikant realiseert Bock alle innovaties volledig in eigen huis - van het eerste idee tot aan de serieproductie.

VELA Vermund Larsen A/S

VELA is een Deens familiebedrijf, opgericht in 1935 door Vermund Larsen. Alle stoelen worden in Aalborg, Denemarken vervaardigd. VELA zijn pioniers op het gebied van ergonomische stoelen, met veel aandacht voor ergonomie, functie en hoge kwaliteit. Wij concentreren ons op het maken van stoelen die lang meegaan en dagelijks gebruik aankunnen - het hele jaar door.

HERDEGEN

Herdegen ontwerpt en produceert medische hulpmiddelen in Frankrijk. Sinds 1860 zijn wij uitgegroeid van een kleine werkplaats die wandelstokken vervaardigde in de buurt van Parijs tot een van Europa's grootste fabrikanten op ons vakgebied. Wij zijn nu toonaangevend op het gebied van hoogwaardige, in Frankrijk vervaardigde producten op vele gebieden, zoals mobiliteits-, toilet-, transfer- en badhulpmiddelen.

RECK MOTOmed

RECK MOTOmed is een internationale trendsetter en wereldmarktleider. Als fabrikant van medische hulpmiddelen op het gebied van motor ondersteunde bewegingstherapie, biedt RECK onderzoek, ontwikkeling, productie en verkoop aan vanuit één enkele entiteit. Innovatie, kwaliteit en klantgerichtheid onderscheiden het bedrijf. RECK volgt een verantwoorde, duurzame groeistrategie die gericht is op kwaliteit en innovatie. Op deze basis heeft het familiebedrijf, dat wordt geleid door de tweede generatie, zich sinds de oprichting krachtig ontwikkeld.

Trulife

Trulife is een internationaal gevestigde groep die zich bezighoudt met het creëren, ontwikkelen, vervaardigen en op de markt brengen van nicheproducten in de gezondheidszorg. De activiteiten van Trulife omvatten productassortimenten, orthopedische producten, protheses, borstverzorgingsproducten, compressieverzorgingsproducten en rolstoelkussens. In de afgelopen twintig jaar heeft de Groep een aantal bedrijven overgenomen en haar productassortiment uitgebreid, waarbij zij zich op nieuwe markten heeft begeven en over de hele wereld een groot aantal medische hulpmiddelen aanbiedt.